Naivna 51-letna uporabnica Facebooka

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Žensko z Mute na območju Radelj ob Dravi bo naivnost drago stala. Na Facebooku je neznani osebi, ki se je predstavljala za ameriškega vojaka v Afganistanu, nakazala skoraj 22 tisoč evrov. Seveda denarja nikoli ne bo več videla.
Oglej si celoten članek

O sumu storitve kaznivega dejanja s strani neznanih oseb prek omrežja Facebook so bili radeljski policisti obveščeni včeraj.

Lani je tako 51-letna oškodovanka z Mute na območju Radelj ob Dravi prek omrežja Facebook navezala stik z neznano osebo, ki se je predstavljala za ameriškega vojaka v Afganistanu.

Pod pretvezo, da pride k njej na dopust, mu je prek njegovega neznanega zastopnika nakazovala denarna sredstva, ki naj bi bila namenjena za pomoč in v humanitarne namene. Tako mu je nakazala skupno 21.926 evrov. 

Policisti PP Radlje ob Dravi so skupaj s kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Celje začeli zbirati obvestila in dokaze o storjenem kaznivem dejanju goljufije (211. člen KZ-1). O ugotovitvah bodo obvestili Okrožno državno tožilstvo Slovenj Gradec, so sporočili iz PU Celje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • zic
    19:17 27. Junij 2012.

    ta je verjetn samo qrca vidla, pa je na vse nasedla....glupa k točak

  • 19:10 27. Junij 2012.

    ja...CIA-e se pa res najbolj bojim...norci, cudaki, psihopati in ostali so povsod...oglejte si samo parlament :)

  • 19:08 27. Junij 2012.

    kdo pravi da je on od nje oddaljen 20.000 km? Lahko bi bil njen sosed, znanec, ki je dobro poznal …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.