Naj vas jutranje sonce ne zavede, še bo spremenljivo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na spletnih straneh Agencije RS za okolje so zapisali, da bodo v nedeljo sredi dneva in popoldne lokalno možna neurja z močnejšimi nalivi, vetrom in točo. Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 30 stopinj Celzija.
Oglej si celoten članek

Krajevne padavine s posameznimi nevihtami se bodo ponekod lahko nadaljevale v noč na ponedeljek.

Na Arso napovedujejo, da bo v ponedeljek pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma nevihtami. Hladneje bo, zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja. Zvečer se bo pričelo jasniti. Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 19, najvišje dnevne od 18 do 23, na Primorskem do 26 stopinj Celzija.

Od torka naprej bolj stabilno in sončno

V torek zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Čez dan bo prevladovalo sončno vreme. Sončno bo tudi v sredo. Spet bo nekoliko topleje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:05 26. Junij 2016.

    Če je to kakšno poletje, sem jst papež.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.