Naj vas vreme v naslednjih dneh ne preseneti

Foto: EPA
Foto: EPA
Danes bo deloma sončno, v zahodnih krajih pa zmerno do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami. Pihal bo šibek južni do jugozahodni veter. Najvišje temperature bodo od 15 do 21 stopinj Celzija.
Oglej si celoten članek

Jutri bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, popoldne spremenljivo oblačno s posameznimi plohami. Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 7, na Primorskem do 10, najvišje dnevne od 16 do 22 stopinj Celzija.

V četrtek in petek bo spremenljivo oblačno, predvsem popoldne bodo nastajale krajevne plohe.

V torek bodo občutljivi ljudje še imeli z vremenom povezane težave, tudi nekateri bolezenski znaki bodo okrepljeni. Spanje bo moteno. Priporočajo dosledno upoštevanje morebitnih predpisanih diet in odmerkov zdravil ter večjo previdnost.

V soboto bo predvidoma nekaj več sonca, povečini bo suho. V nedeljo bo verjetnost za manjše padavine spet nekoliko večja. Tudi v nadaljevanju bo prevladovalo spremenljivo vreme z nekaj sonca in z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma plohami. Najvišje dnevne temperature bodo večinoma od 15 do 20 stopinj Celzija.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:39 2. Maj 2017.

    Bližajo se ledeni bratje- možje

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.