Najbolj privabil ognjemet

Foto: Žurnal24 Medtem ko nekateri komaj čakajo zabavo na Festivalu Lent, stanovalce že boli gla
˝Drugo leto je pred nami polnoletnost festivala. Upam, da bomo pripravili vsaj tako dober festival kot je bil letos,˝ je ob koncu 17. Festivala Lent povedal Vladimir Rukavina, direktor Narodnega doma Maribor.
Oglej si celoten članek

Zagotovo je ob zaključku festival doživel vrhunec, saj so se tribune šibile pod zabave željno množico, ki si je prišla ogledati koncert Bajage in veliki ognjemet. ˝Cena ognjemeta je poslovna skrivnost,˝ je pojasnil Marjan Krajnc, direktor Študentskega servisa Maribor, ki je tudi letos sponzoriral nekaj minut razsvetljevanja neba nad Mariborom.

So pa vsaj zadnji dan svoje žepe napolnili tudi gostinci, ki so ves čas festivala tarnali nad slabo obiskanostjo svojih stojnic. ˝Nekaj jih je odgnal dež, ostali pa zapravljajo v stilu recesije. Zadnji dan sem zaslužil toliko kot prej v povprečnih treh dneh,˝ nam je razložil eden izmed gostincev, ki pa ni želel biti imenovan.

Kmalu že za prihodnjega

Se pa bodo organizatorji kmalu po dopustih že začeli pripravljati na naslednji, 18. Festival Lent. Ta bo potekal od 25. junija do 10. julija 2010.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.