Najdeno truplo je Britt Lapthorne

Foto: Žurnal24 Brittino truplo je po dolgotrajnem iskanju policije našel ribič.
Tiskovni predstavnik dubrovniške policije je potrdil, da je truplo, ki so ga pred dnevi našli v Dubrovniku, res pogrešana avstralska turistka Britt Lapthorne.
Oglej si celoten članek
"V tem trenutku se končuje terenska preiskava in se začenja kriminalistična," je povedal tiskovni predstavnik dubrovniške policije Ivan Kukrika, medtem ko je načelnik dubrovniške policije Nikola Šakić pojasnil, da še vedno nima končnih izsledkov obdukcije, tako da se še ne ve, ali je šlo za samomor, umor ali tragično nesrečo.

Dvajsetletna Britt Lapthorne je izginila neznano kam v noči med 17. in 18. septembrom, njeno truplo pa je po dolgotrajnem iskanju policije našel ribič. Ker dubrovniški patologi zaradi slabega stanja trupla niso mogli ugotoviti indentitete, je bilo tkivo poslano v Zagreb na analizo DNK, so zapisali na spletnem portalu index.hr.

Oče bo zahteval analizo DNK v Avstraliji
"Če bodo s policije po analizi DNK sporočili, da je najdeno truplo res moja hčerka, bom zahteval še neodvisno analizo. Ta bo opravljena v Avstraliji. Ne bom sprejel izsledkov samo ene analize, saj nisem prepričan, da ni v ozadju kakšna politična spletka. Če mi bodo dali napačno truplo, potem jih bodo šele slišali," je še pred potrditvijo rezultatov analize DNK povedal Brittin oče Dale Lapthorne.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.