Najhuje v Logatcu

Foto: Žurnal24 Logatec, neurje, porušeno drevo, avtomobil, 06. 07. 2010 Foto: Žurnal24 Reševanje osebnega avtomobila v Logatcu. (Foto: bralka Mateja Verbič) Foto: Žurnal24 Logatec, neurje, porušeno drevo, avtomobil, 06. 07. 2010 Foto: Žurnal24 Arhivski posnetek. (Foto: bralka Mateja Verbič) Foto: Žurnal24 Logatec, neurje, porušeno drevo, avtomobil, 06. 07. 2010 Foto: Žurnal24 Logatec, neurje, porušeno drevo, avtomobil, 06. 07. 2010 Foto: Žurnal24 Logatec, neurje, porušeno drevo, avtomobil, 06. 07. 2010

Your browser doesn’t support HTML5 video

Neurje jo je tokrat najhuje zagodlo v Logatcu. Videoposnetek in fotografije nam je poslala bralka Mateja. Nebo nad Slovenijo se je razjasnilo.
Oglej si celoten članek

Foto in video razdejanja

Kakšen je videti Logatec po neurju, si lahko ogledate tudi v videu in galeriji.

Slovenija jo je tokrat dobro odnesla. Najhuje je bilo v Logatcu in v okolici Bovca. Na obeh področjih se je okrog 14. ure razbesnelo neurje s točo. V Logatcu je močan veter rušil drevje, ki je pod seboj pokopalo en avtomobil. Odkrilo je tudi dve poslopji.

Tudi v Kopru je močan veter polomil nekaj vej, ki so padle tudi na eno izmed cest, vendar so jih gasilci takoj odstranili, v Portorožu pa je veja padla na avtomobil in ga poškodovala.

Pozno popoldne se je nebo nad celotno Slovenijo razjasnilo.

Napoved se ni uresničila

V prihodnjih dneh
Nad Skandinavijo je plitvo ciklonsko območje s hladno fronto, ki sega do Alp. S severozahodnimi vetrovi v višinah k nam doteka razmeroma vlažen zrak. V četrtek in petek bo pretežno jasno. Jutra bodo bolj sveža.

Na uradni spletni strani za opozarjanje javnosti na vremenske ujme po Evropi je bila stopnja nevarnosti za danes popoldne označena z oranžno. To pomeni, da bi nas lahko zajelo res hudo neurje, ki bi povzročilo tudi veliko gmotne škode. Na srečo se napoved ni uresničila.

Jutri bo znova sončno z občasno zmerno oblačnostjo. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 18, najvišje dnevne od 24 do 29 stopinj Celzija.

Aktualne vremenske podatke spremljajte na vreme.net.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.