Najnižja brezposelnost v Kopru, najvišja plača v Ljubljani

Foto: Žurnal24 Za žensko je bila usodna reka Mura. Foto: Žurnal24 Medtem ko celjski mestni park ob koncih tedna zasedajo Celjani, ga bodo naslednj Foto: Iztok Golob Občina Kranj Foto: Fotosmedia Drava Foto: Žurnal24 obiskanost, Postojnska jama Foto: Žurnal24 Novo mesto (Foto: Jerca Božič Kranjec) Foto: Žurnal24 Mestni svet bo danes na ljubljanskem gradu podelil priznanja mesta Ljubljana. (F Foto: Barbara Milavec Koper
Novinarji časnika Finance so glede na različne kazalce analizirali, kje v Sloveniji je najbolje živeti. Upoštevali so kazalce, ki določajo kakovost življenja v mestih: plače, cene stanovanj in vrtcev, možnosti obiska muzejev in galerij ter izobraženost in kakovost zraka.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.