Najprej na levo stran ceste, nato na travo, na koncu se je zaletel v kup kamenja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Lažje poškodbe so mu oskrbeli v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Na Šmihelski cesti v Novem mestu je ob osmih zvečer 49-letni voznik osebnega avtomobila zapeljal s ceste in se prevrnil, so sporočili s PU Novo Mesto.

Najprej je zapeljal na levo stran ceste, nato na travnato površino, na koncu pa se je po petnajstih metrih zaletel v kup kamenja, so ugotovili policisti. "Voznik ni bil zgovoren, zaradi znakov opitosti so mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1,11 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Očitajo mu dva prekrška iz zakona o pravilih cestnega prometa ter dva iz zakona o voznikih. Lažje poškodbe so mu oskrbeli v bolnišnici, nato pa so ga domači odpeljali domov," so še dodali.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:05 24. Avgust 2022.

    ja pa sej je to vsak dan ... sem že mislim, da ste omejili samo na smrtne žrtve, ampak dobr …

  • 16:15 24. Avgust 2022.

    nabutat se doma,ne pa okrog hodit pol

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.