Najprej občeval, nato izsiljeval

Foto: Žurnal24 Redovnik naj bi Slovencu za molk o domnevnem razmerju med njima plačal več tisoč
Pred sodiščem v Gradcu se bo moral sredi julija zaradi izsiljevanja in goljufije zagovarjati 23-letni Slovenec. Mladenič naj bi domnevno izsiljeval nekega redovnika.
Oglej si celoten članek

Žrtev domnevnega izsiljevanja je maja vložila ovadbo, obdolženi pa vse očitke zanika.

Za molk več tisoč evrov
Obdolženi naj bi redovnika spoznal leta 2005, ko ga je zaprosil za denarno pomoč, ker mu je zbolela soproga. Kasneje naj bi med obema prišlo do spolnih odnosov, Slovenec pa naj bi redovnika nato izsiljeval in grozil, da bo redovno vodstvo seznanil z njunim razmerjem, če ne bo dobil denarja. Redovnik naj bi mu nato izplačal več tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.