Najprej reforme

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Janković: Kot kaže, smo opozicija.
Oglej si celoten članek

“Soglasje je na obeh straneh. Tudi če smo opozicija, kot zdaj kaže, bomo soglašali z reformami v dobro države,” je Zoran Janković po včerajšnjem sestanku s Karlom Erjavcem in Borutom Pahorjem odgovoril na vprašanje, ali ima soglasje Janeza Janše (SDS) za podporo ključnim reformam. Janković je z nesojenima koalicijskima partnerjema namreč govoril tudi o tem, kako naj državni zbor sprejme zakone, ki jih je tja poslala Pahorjeva vlada.

Ali bo znova kandidiral za mandatarja, se bo odločil po posvetovanjih pri predsedniku države in pogovoru v stranki. “Svojo odločitev bom pravočasno sporočil,” je dodal. O nezadovoljstvu v Listi Virant ne ve nič, k temu pa je dodal, da sam sicer svojih pogovorov na kavi ne skriva, vsebino pa zadrži zase. “V sredo ni bil blef – če bi glasovali vsi poslanci, bi bil rezultat drugačen,” je poudaril.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.