Najprej ubil babico, nato povozil dva policista

Foto: EPA
Foto: EPA
Zločin, ki odmeva po vsej Nemčiji. Najprej so policisti v mestu Muellrose odkrili truplo usmrčene starke, nato so prestregli njenega vnuka, ki je pred njimi bežal in pri tem do smrti povozil dva policista.
Oglej si celoten članek

V nemškem mestu Muellrose blizu Frankfurta so včeraj zjutraj v njenem stanovanju našli mrtvo 79-letno žensko. Policija meni, da jo je ubil njen 24-letni vnuk. Kot poroča ABCNews je slednji ubil tudi dva policista, ki sta preiskovala primer.

"Kmalu potem, ko smo odkrili truplo starejše osebe, je senca suma padla na njenega vnuka. Z okoliša, kjer je stanovala njegova babica, je pobegnil z avtomobilom, pri tem povzročil nekaj prometnih nesreč, nato pa še trčil v dva policista, ki sta bila na mestu mrtva," je nemškim medijem potrdil predstavnik lokalne policije Ingo Heese.

Foto: EPA Vnuk ubil babico, Nemčija Foto: EPA Vnuk ubil babico, Nemčija
Podrobnosti umora starejše ženske še niso znane, ravno tako ne motiv. Policija je sicer 24-letnega moškega uspela prijeti. Preiskava še poteka.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.