Najprej v ograjo, nato v reko

Foto: PGD Tolmin
Foto: PGD Tolmin
Ponesrečenca je moral v klinični center odpeljati helikopter ...
Oglej si celoten članek

Danes nekaj pred 11. uro se je v kraju Podbrdo v tolminski občini zgodila huda prometna nesreča. "Voznik se je z osebnim vozilom zaletel v ograjo na delovišču na cesti in zapljal v strugo reke Bače," sporočajo z uprave RS za zaščito in reševanje. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pri tem se je huje poškodoval. Gasilci iz prostovoljnega gasilskega društva Tolmin so nudili pomoč tolminskim reševalcem in policistom, odklopili akumulator, nevtralizirali razlite motorne tekočine in dvignili vozilo na cesto.

Ponesrečenca je dežurna ekipa HNMP z Brnika s helikopterjem Letalske policijske enote odpeljala v ljubljanski klinični center.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.