Najstnika 'vzgojno' pretepli do smrti

Foto: Žurnal24 Na Kitajskem naj bi bilo vse več najstnikov odvisnih od interneta, po nekaterih
Na Kitajskem so svetovalci v kampu za zdravljenje odvisnosti od interneta do smrti pretepli 15-letnega fanta. V kampu naj bi sicer uporabljali precej sporne metode za zdravljenje odvisnosti.
Oglej si celoten članek

Starši so poslali 15-letnega Deng Senshana v kamp, ker so jim tamkajšnji svetovalci obljubili, da bo fant 24 ur pod kontrolo. Kot poroča kitajski časnik China Daily, so starši podpisali dovoljenje, ki se glasi: "V kampu lahko uporabimo različna sredstva, tudi kaznovanje, da bi izobrazili najstnika. Pogoj je le, da ukrepi ne vplivajo na najstnikovo zdravje."

Kot kaže, je skupina svetovalcev fanta najprej zaprla v samico, potem pa so ga še pretepli do smrti.

Policija je že aretirala več zaposlenih v kampu, ki naj bi bili vpleteni v uboj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.