Najstnikom je dišalo gorivo

Foto: Žurnal24 (Foto: Saša Despot)
Laško. 20-letni prebivalec Žalca in 18-letna Celjana so dlje časa kradli gorivo in uspešno bežali pred policisti, včeraj pa so jih Laščani le ujeli.
Oglej si celoten članek

Najmanj sedemkrat naj bi najstniki gorivo kradli na območju Celja, po enkrat pa tudi na območju Slovenskih Konjic, Žalca in Laškega. Poleg tega so osumljeni tatvine registrskih tablic in poskusa vloma v osebni avtomobil.

Kar nekaj časa so uspešno bežali, včeraj pa so jih laški policisti po vnovični kraji izsledili na makadamskem parkirišču v Zagradu. Ko so jih mladeniči opazili, so se znova pognali v beg, a le za nekaj minut- že kmalu so jih namreč uspeli ustaviti izven naselja Košnica pri Celju.

Vsem trem so odvzeli prostost, a jih po opravljenem postopku izpustili. Zaradi suma že zgoraj omenjenih kaznivih dejanj se bodo morali zagovarjati pred sodiščem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.