Največ smo primerjali tablice

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Za najbolj bran članek na staneh Zveze potrošnikov Slovenije sta zaslužni dve osnovnošolki.
Oglej si celoten članek

Daleč najbolj popularen test na spletnih straneh Zveze potrošnikov Slovenije (ZPS)  je primerjalnik tabličnih računalnikov, sledita primerjalnika mobilnikov in krem za sončenje.

 

Tablice pred telefoni

Med tabličnimi računalniki se je "ob koncu leta na testih izkazalo, da je kultni iPad dobil (enako dobro) konkurenco", pravijo na ZPS. Test sredstev za zaščito pred soncem je vsako leto med petimi najbolj gledanimi testi, v testu pralnih strojev pa najdražji stroj na testu ni bil med zmagovalci.

Med članki je zmagovalec članek o raziskovalni nalogi dveh učenk OŠ Livada iz Velenja, ki sta ugotovili, da pralni stroj ne bo živel nič dlje, če boste uporabljali Calgon. Sledi članek o lažni verižni elektronski pošti, da naj bi mlekarne mleko, ki mu je potekel rok trajanja, predelale in dale vnovič v prodajo. Sledijo navodila, kako izbrisati zgodovino iskanja prek iskalnika Google pred spremembo politike varovanja osebnih podatkov, ki se je zgodila aprila. Po branosti sta sledila nasvet glede kluba Lyoness in primerjava bank.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.