Nalet petih, dolgi zastoji

Foto: Prometno-informacijski center
Foto: Prometno-informacijski center
Na primorski avtocesti prometna nesreča petih udeležencev, med njimi motorista. Dolgi zastoji proti moorju.
Oglej si celoten članek

Okrog 9.30 je na primorski avtocesti med Brezovico in CP Log prišlo do tako imenovane naletne prometne nesreče, v kateri so udeležena štiri osebna vozila in motorist. Maja Ciperle Adlešič z ljubljanske policije je za Žurnal24 povedala, da policisti okoliščine še preverjajo, k sreči pa nihče ni poškodovan.

Na Prometno informacijskem centru so nam medtem povedali, da je nesreča že do 10. ure povzročila dolge zastoje proti morju, in sicer že na ljubljanski obvoznici. Zastoj je že pred razcepom Kozarje iz smeri Viča in Brda. Zastoj je tudi na vzporedni cesti Brezovica - Vrhnika.

Okrog 10.35 so posledice prometne nesreče odstranili, zastoji proti morju pa so še vedno in to že od Rudnika naprej. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:40 1. Maj 2014.

    Hipotetično vprašanje: Če se pred vsakimi prazniki dan prej ali na dan začetka praznikov naredi nesreča pri CP log ali …

  • 12:31 1. Maj 2014.

    En zelo dobra igrica, za si krajšat čas ;)<br /><br />Samo 30% igralcev lahko preseže mejo 100 metrov na smučarski …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.