Naložb za 176 milijonov

Foto: Žurnal24 Jo%C5%BEe Colari%C4%8D, krka
Krkina vlaganja. Letos: Bršljin, Strunjan, Ločna, Rusija.
Oglej si celoten članek

“Letos bomo za nove naložbe v Krki namenili 176 milijonov evrov – lani smo v ta namen porabili sto milijonov evrov,” je povedal Jože Colarič, predsednik uprave Krke.

Sredi maja bodo v Termah Krka odprli obnovljeni hotel Strunjan, ki jih je stal sedem milijonov evrov.

“V Rusiji letos začenjamo 135 milijonov evrov vreden projekt povečanja proizvodnih in skladiščnih zmogljivosti, v Ločni v Novem mestu pa gradimo obrat za proizvodnjo trdnih oblik, vreden 92 milijonov evrov, v katerem bomo proizvodnjo začeli sredi naslednjega leta. Gradimo tudi razvojno-kontrolni center, vreden 22 milijonov evrov,” je še povedal Colarič, medtem ko je prejšnji teden v Bršljinu odpiral prenovljeni obrat, vreden 26 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.