Naložili na avtovleko in ukradli

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vozilo so naložili na avtovleko in ga ukradli. Policija je na odlagališču našla še več ukradenih vozil.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Ljubljana Moste so bili 3. aprila obveščeni o tatvini starejšega vozila znamke Toyota Corolla. Kot je pokazala preiskava, je bilo vozilo naloženo na vozilo avtovleke in odpeljano. Policisti so ga našli na območju Ljubljane, in sicer na enem izmed odlagališč starega železa in barvnih kovin.

Poleg tega so na odlagališču opazili še več vozil, za katera je obstajal sum, da so bila odtujena podobno kot toyota. Našli so še dva renault clia, daewoo lanos, hyundai lantro in citrën saxo. Za vsa je bilo ugotovljeno, da gre sicer za starejša vozila, vendar so bila za vse podane prijave o tatvinah. Nekatera so bila že delno razstavljena, kar kaže na to, da so z njih ali pobirali rezervne dele ali pa demontirali dele, iz katerih se lahko pridobijo barvne kovine. Vsa odkrita vozila so bila vrnjena lastnikom.

Policisti še naprej zbirajo obvestila. Zoper lastnika odlagališča in zaenkrat neznanega voznika avtovleke bodo podali kazensko ovadbo za šest velikih tatvin motornih vozil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:19 11. April 2014.

    cesta dveh cesarjev naprimer... verjetno jih je še veliko, nevem.

  • 15:38 11. April 2014.

    Kje v LJ obstaja ODLAGALIŠČE kovin ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.