Nam bo vzel, tujcem dal

Foto: Žurnal24 270408-patrikvlacic-suk
Prvoaprilska šala: Letne vinjete naj bi se na račun cenejših tedenskih vinjet, ki naj bi stale 13 in ne 15 evrov, podražile na 99 evrov.
Oglej si celoten članek

Tedenske vinjete se bodo verjetno pocenile s 15 na 13 evrov, smo včeraj neuradno izvedeli od svojih virov v Bruslju. Minister za promet  Patrick Vlačič bo po naših informacijah tako znova popustil pred komisijo Evropske unije. Letne vinjete se bodo namreč podražile s 95 na 99 evrov.

Znano je namreč, da tudi novi predlog o uvedbi sedemdnevnih vinjet ni najbolj navdušil evropskega komisarja za promet Antonia Tajanija. Menda naj bi minister Vlačič želel zgodbo z vinjetami čim prej zaključiti, zaradi česar je Tajaniju predstavil nov predlog. Le zadovoljna EU bo namreč sprostila sredstva za gradnjo avtocestnega odseka Slivnica–Draženci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.