Namesto Boat Showa sejem

Foto: Žurnal24 “Jesenski navtični vikend ne bo manj zanimiv od majskega sejma, vstop nanj pa bo
Navtika. V Marini Portorož bo za ljubitelje morja jesenski sejem z novostmi.
Oglej si celoten članek

“Ker je v Izoli odpadel Boat Show, smo na pobudo mnogih navtikov prvič pripravili jesensko sejemsko prireditev. Zanimanje razstavljalcev je veliko, za obiskovalce pa bo vstop prost. To bo priložnost tudi za tiste, ki prodajajo ali kupujejo rabljena plovila in opremo,” novo in edino slovensko jesensko navtično prireditev zadovoljen napoveduje kapetan Marine Portorož Marjan Matevljič.

Novo in rabljeno
Predsezona. Na sejmu si bodo navtiki že lahko ogledali prihajajoče navtične novosti in si pod ugodnimi pogoji zagotovili nakup ali zamenjavo plovila.

Jesenski navtični vikend, kot se sejem uradno imenuje, bo trajal od 30. septembra do 3. oktobra na razstavnih prostorih v osrednjem delu Marine Portorož, ki ima dolgoletne izkušnje z organizacijo sejemskih navtičnih prireditev. Med razstavljalci so skoraj vsa pomembnejša slovenska podjetja, ki se ukvarjajo z navtiko, tam pa bo mogoče pogledati in preizkusiti precej zanimivih motornih plovil in jadrnic. Do zdaj se je prijavilo 40 razstavljalcev; ti bodo imeli svoja plovila predstavljena v morju in bodo z njimi organizirali preizkusne vožnje; poskrbljeno pa bo tudi za pestro spremljajoče dogajanje.
Marina Portorož kot pomembno zbirališče ljubiteljev navtike tako že jeseni prinaša nekatere novosti prihajajoče navtične 
sezone.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.