Namesto Medje Arhar?

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Po nekaterih informacijah so Janku Mediji šteti dnevi na čelu uprave NLB. Arhar o tem, da bi ga zamenjal, nič ne ve.
Oglej si celoten članek

"Absolutno podpiram gospoda Brodnjaka in Motazeda," je na vprašanje, ali držijo neuradne informacije o skorajšnjem odpoklicu uprave NLB, ki so mu ga zastavili novinarji Financ, odgovoril predsednik nadzornega sveta NLB Klemen Vidic. Več, dodaja, naj bi bilo znanega v prihodnjih dneh. Po pisanju časnika so vse glasnejše govorice o odhodu šefa NLB Janka Medje.

Po nekaterih informacijah naj bi bil za njegovo zamenjavo v igri predsednik Združenja bank Slovenije France Arhar, ki so ga bolj v desnih krogih videli tudi kot možnega mandatarja prehodne vlade. Arhar za časnik informacij ni potrdil. Povedal je le, da je že en teden na bolniški in da o tem ne ve nič. V igri za NLB naj bi sicer bil že poleti, ko se je iskal naslednik Boža Jašoviča.

NLB je sicer v zadnjem času pretreslo več afer, nazadnje zaradi nabave luksuznih avtomobilov in  kadrovskega svetovanja pri agenciji KFI. Odločitve glede novega voznega parka v banki naj bi v uprava in nadzorni svet banke prevetrila v prihodnjih dneh.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:50 21. Februar 2013.

    Mali je bil preveč neučakan in je hotel preveč pograbit naenkrat!

  • 11:48 21. Februar 2013.

    Kaj pa novi blindirani kombiji za prevoz denarja ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.