Namesto na odvzem krvi je želel kar pobegniti

Foto: Nik Rovan Alkotest
Voznik fiata je
Oglej si celoten članek

"Včeraj, okrog 23.30 so pri kontroli prometa policisti zaustavili in kontrolirali voznika osebnega vozila Fiat, za katerega je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola (0,69mg/l)," so sporočili z ljubljanske policijske uprave. Voznik se ni strinjal z rezultatom, zato so ga nameravali odpeljati na strokovni pregled, a ga je odklonil. 

"Kršitelj je želel s kraja pobegniti, zaradi česar so mu policisti odvzeli prostost in ga pridržali v skladu s 24. členom zakona o pravilih cestnega prometa.  Zoper kršitelja bo podan obdolžilni predlog, prav tako pa mu je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru," so razplet pojasnili policisti.

Fotografija je simbolna.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:54 18. Januar 2018.

    Pa je šla vozniška...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.