Namesto zahvale začel zmerjati in groziti

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Moškega pod vplivom alkohola zaradi svojega ravnanja čaka plačilni nalog.
Oglej si celoten članek

Iz Policijske uprave Maribor so sporočili, da so v eni izmed sinočnjih intervencijah morali proti moškemu posredovati dvakrat.

Okoli 22.30 ure je 57-letni moški zaradi alkoholiziranosti izgubil ravnotežje in padel pred domačo stanovanjsko hišo v Mariboru. Ob tem si je poškodoval glavo. Ko ga je našla njegova žena, je obvestila reševalce, ki so poškodovanega moškega z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Maribor. Policisti so opravili ogled kraja padca in izključili tujo krivdo.

V UKC Maribor pa je poškodovani namesto izkazane hvaležnosti za oskrbo pričel zmerjati medicinsko osebje in jim obenem tudi grozil, zato so morali policisti intervenirati tudi tam. Moški kljub ukazom s svojim početjem ni prenehal, zato so ga morali ob 00.40 pridržati do njegove streznitve.

Kot so še sporočili iz PU Maribor, bo za svoje ravnanje prejel plačilni nalog.

Vas zanima najaktualnejša kronika? Najdete jo v rubriki črna kronika.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:07 10. Avgust 2021.

    Baraba, naj ga zaprejo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.