Napad panike na brniškem letališču

Policisti na letališču Jožetea Pučnika so včeraj dopoldne obravnavali 26-letno Albanko, ki se je pri tem nenadoma zgrudila.
Oglej si celoten članek

Policisti so Albanki takoj nudili prvo pomoč, poklicali pa so tudi dežurno zdravnico na letališču. Po zdravniškem pregledu, ki ga je opravil še kranjski zdravnik, so Albanko prepeljali v ljubljanski klinični center, kjer so jo do popoldneva že odpustili.

Nastanili so jo v prostore za zavrnjene tujce, kjer je počakala na vrnitev v Tirano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:49 17. Avgust 2014.

    Zaradi prezadolženosti države (bonitete na dnu), sistemske korupcije (nekdanji premijer v zaporu), etničnega čiščenja, kraje denarja s strani bank varčevalcem …

  • 08:44 31. Julij 2014.

    Dober štos . Pridet brez vize , pol pa kar v nezavest padet ! Takšne se polije takoj na tleh …

  • 10:46 30. Julij 2014.

    Upam da je odpanicirala dol v Albanijo !!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.