Napad s sekiro: za las zgrešil policistovo glavo

Drugi napad na policista s sekiro. Napadalec zgrešil glavo policista in zaril sekiro v patruljni avtomobil.
Oglej si celoten članek

Po napadu s sekiro na newyorška policista prejšnji teden v newyorškem predelu Jamaica v Queensu, se je podoben napad v petek zgodil tudi v prestolnici Washington. Washingtonski policist v napadu ni bil poškodovan, ker je napadalec zgrešil njegovo glavo in zaril sekiro v patruljni avtomobil.

Policist se je po napadu zapodil za napadalcem - šlo naj bi za visokoraslega temnopoltega moškega -, vendar je ta pobegnil.

Skupaj tudi med malico

Po napadu v Washingtonu je newyorška policija izdala ukaz, da morata biti v vseh patruljah na terenu poslej najmanj dva policista, ki bosta morala biti skupaj tudi med malico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:44 1. November 2014.

    To pa so posledice delitve ljudi na bele - črne, bogate - revne, naše - vaše... na koncu vsaka rit …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.