Napadalca iskali s psi

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Mlajši moški je v sredo nekaj pred 4. uro napadel 56-letnika in ga lažje poškodoval. Po obširni iskalni akciji so osumljenca izsledili in prijeli.
Oglej si celoten članek

Novomeške policiste so včeraj obvestili, da naj bi v kraju Gorica na območju Policijske postaje Krško 25-letni moški nekaj pred 4. uro z nevarnim orodjem napadel 56-letnika, ga lažje poškodoval, nato pa pobegnil. Policisti so si ogledali kraj kaznivega dejanja in zasegli orodje, uporabljeno v napadu.

V obširni iskalni akciji, v kateri je sodelovalo več policistov, kriminalisti in vodniki službenih psov, so osumljenca izsledili in prijeli. Odvzeli so mu prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Policisti in kriminalisti nadaljujejo preiskavo, zbiranje obvestil in ugotavljanje okoliščin kaznivega dejanja. Osumljenca bodo s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.