Napadel jo je z nožem in pobegnil

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
Murskosoboške policiste je poklicala pretresena ženska, ki jo je partner porezal po telesu ....
Oglej si celoten članek

Operativno-komunikacijski center Policijske uprave Murska Sobota je v petek okrog 14. ure prejel nujni klic ženske z Murske Sobote, ki je povedala, da jo je partner po predhodnem prepiru z nožem porezal po telesu in da krvavi, so sporočili s PU Murska Sobota.

Na kraj so bili nemudoma napoteni policisti in reševalci, ki so poškodovanki nudili prvo pomoč in jo odpeljali v murskosoboško bolnišnico. Osumljenega 32-letnega državljana Severne Makedonije, ki je s kraja dejanja pobegnil, so policisti po intenzivni akciji izsledili ter mu odvzeli prostost.

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja poskusa umora ga bodo, po vseh zbranih obvestilih, privedli k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Murski Soboti.

Stopnje poškodb še niso znane, oškodovanka pa ni v življenjski nevarnosti, so zaključili. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.