Napadel mater in porezal prijatelja

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Včeraj v večernih urah, so policisti v Goriških Brdih obravnavali nasilje v družini.
Oglej si celoten članek

Ko so prišli na kraj so ugotovili, da je 26-letni sin žalil in se neprimerno vedel do svoje matere ter jo z roko udaril v predel obraza. V spor se je vmešal tudi družinski prijatelj, ki je agresivnega 26-letnika skušal odstraniti iz hiše, a znesel tudi nad njim.

Večkrat ga je udaril z roko in nogo, nato pa ga je z žepnim nožem porezal po obrazu in mu povzročil lahke telesne poškodbe. Policisti so zoper 26-letnika odredili ukrep prepovedi približevanja določenemu kraju ali osebi, poleg tega pa ga bodo policisti kazensko ovadili zaradi storitve zgoraj navedenih kaznivih dejanj, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.