Napadel žensko in jo vrgel na tire

Potem ko je neznanec na železniški postaji brutalno napadel žensko, jo je nato še vrgel na tire.
Oglej si celoten članek

Napadalec je na železniški postaji SEPTA v mestu Chinatown pristopil k ženski in jo prosil za ogenj. Nato jo je brez opozorila napadel, jo vlekel po tleh in jo vrgel na tire. Napad so zabeležile tamkajšnje kamere. 23-letnica je imela srečo, da se ni hudo poškodovala. Odnesla jo je z nekaj oteklinami, modricami in urezninami.

"To je grozno. Ko vidiš, da se to dogaja, pomisliš na najhujše," je povedal šef policije Thomas Nestel.

Napad se je zgodil v torek popoldne, dva dni kasneje pa so napadalca, ki je nosil prepoznavno jakno, že prijeli. Policija je sporočila, da je imel pri sebi mobilni telefon žrtve.

Policijo je javnost obtožila, zakaj posnetka napada in opisa napadalca niso dali prej v javnost. Nestel je odgovoril, da "gre za tvegano odločitev, saj bi se napadalec znebil svoje jakne in ga tako ne bi ujeli in spravili z ulice."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:38 18. Januar 2013.

    To je drgač v Philadelphii. Postaja se imenuje chinatown.

  • 17:46 18. Januar 2013.

    jezus kristus

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.