Napadla jih je krava

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Krava je v ponedeljek na Novi poti v Občini Brezovica poškodovala tri osebe.
Oglej si celoten članek

Na strani Uprave RS za zaščito in reševanje so obvestili, da je na Novi poti v Vnanjih goricah v Občini Brezovica podivjano govedo napadlo ljudi. "Obveščen je bil dežurni veterinarski inšpektor, ki je ukrepal v skladu s svojimi pristojnostmi," sporočajo.

“Okrog 13. ure smo bili obveščeni, da je krava na kmetiji napadla tri osebe,” nam je pojasnil  predstavnik za odnose z javnostmi na Policijski upravi Ljubljana Vinko Stojnsek. Krava je osebe poškodovala, a te nato niso iskale zdravniške pomoči. “Žival so kasneje domači obvladali in jo odpeljali nazaj na kmetijo,” je dodal.

Izogibajte se bikom in kravam s telički

Krave sicer veljajo za miroljubne živali in po mnenju strokovnjakov napadajo le v samoobrambi in obrambi črede. Zaradi vse toplejših dni bo ob pašnikih in kmetijah vse več pohodnikov, ti pa naj bodo previdni predvsem pri bikih in kravah s telički. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.