Napadla policistko, da bi ga rešila

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Policisti zaradi sumov storitve kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete in kaznivega dejanja napada na uradno osebo iščejo neznanega moškega. Moški ima poškodovano desno roko.
Oglej si celoten članek

Moškega (na sliki) so policisti 15. marca v večernih urah obravnavali v prometni nesreči na Tacenski cesti v Ljubljani. Med postopkom se je izkazal z osebnimi dokumenti, za katere se je kasneje izkazalo, da so bili ukradeni pri vlomu v stanovanjsko hišo. Policisti so prav tako še ugotovili, da je vozil neregistrirano motorno kolo znamke Honda CB 1000. Oseba je bila zaradi poškodb odpeljana v bolnišnico, kjer je ostala na zdravljenju.

20. marca v dopoldanskem času pa sta neznanca na Zaloški cesti v prostorih bolnišnice napadla policistko, ki je varovala omenjeno osebo, in jo lažje poškodovala. Pri tem sta iz bolnišnične oskrbe odpeljala tudi moškega na sliki.

Z dosedanjim zbiranjem obvestil policisti osumljenih še niso uspeli identificirati, zato prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o  osebi na priloženi fotografiji, da podatke sporočijo na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 11:56 22. Marec 2012.

    Ja full je pomembno ali je ušel z Očesne klinike ali Gastoenterološke... A ga boš prej prepoznal če ti povedo …

  • 22:56 21. Marec 2012.

    A niste mal smešni , ne niste ampak ste smešni ogromno, lahko bi se celo reklo abnormalno smešni. A za …

  • @
    21:44 21. Marec 2012.

    Iz katere bolnišnice na Zaloški? Iz porodnišnice vendar!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.