Napihal, kljub prepovedi odpeljal, povzročil nesrečo in pobegnil

Foto: Nik Rovan Fotografija je simbolična.
Foto: Nik Rovan Fotografija je simbolična.
Policisti so med opravljanjem kontrole prometa na območju Črnomlja v kraju Svibnik ustavili 37-letnega voznika osebnega vozila in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus.
Oglej si celoten članek

Kršitelj je imel v litru izdihanega zraka 0,57 miligramov alkohola. Policisti so mu odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo. 

Kršitelj prepovedi ni upošteval, po zaključenem postopku je nadaljeval z vožnjo, zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v stanovanjsko hišo. 

Po nesreči 37-letni voznik oškodovancu ni želel povedati svojih podatkov in je odpeljal s kraja nesreče. Policisti so ga izsledili in mu zasegli avtomobil. 

O številnih kršitvah bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:41 13. Maj 2016.

    Cigič...

  • 08:53 13. Maj 2016.

    V Sloveniji živijo trorazredni državljani ......tisti ki kradejo v objemu prava ,druge ,ki lahko nekaznovano kršijo vse zakone v državi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.