Napoved: Takšno vreme nas čaka v prihodnjih dneh

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Toplo bo, pred nami je tudi vremensko ugoden zaključek tedna.
Oglej si celoten članek

Ponoči bo pretežno oblačno, najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, ob morju do 5 °C, napovedujejo vremenoslovci Agencije RS za okolje. Zjutraj in dopoldne bo ponekod še oblačno ali megleno, nato pa se bo razjasnilo in otoplilo, najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 14, na Primorskem do 16 °C.

Foto: Arso Napoved

V sredo bo vreme podobno - zjutraj po nižinah pričakujte meglo, čez dan pa bo jasno. V četrtek se bo prehodno zmerno pooblačilo, tudi v petek bo oblačno, sploh v zahodni polovici Slovenije, ponekod pa bo zapihal jugozahodni veter.

Vikend bo lep, naslednji teden pa spet oblaki

"Obsežno ciklonsko območje nad večjim delom Evrope počasi slabi. Iznad severne Afrike se proti Iberskemu polotoku širi anticiklon. V višinah nad naše kraje s severnimi vetrovi doteka postopno bolj suh zrak," pojasnjujejo vremenoslovci.

Tako je pred nam lep in sončen konec tedna, saj se bo v soboto predvidoma zjasnilo, večinoma sončno vreme se bo nadaljevalo do vključno ponedeljka.

"V torek in sredo kaže na bolj oblačno vreme. Jutranje temperature bodo malo pod ničlo, najvišje dnevne pa povečini od 10 do 15 °C," še napovedujejo meteorologi.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.