Napovedujejo nepokorščino

Foto: Suzana Kos slovenija 10.06.13. primorska, novogoriska ulica, Ulica Gradnikove brigade, blok
Zaradi previsoko ocenjene vrednosti njihovih stanovanj lastniki napovedujejo državljansko nepokorščino pri plačevanju novega davka.
Oglej si celoten članek

Lastniki stanovanj iz ulice Gradnikove brigade v Novi Gorici so zbrali 565 podpisov in jih predali tamkajšnji izpostavi Geodetske uprave RS.

Menijo, da je dobrih 800 stanovanj ocenjenih na previsoko vrednost, zaradi česar se jim obeta višji davek na nepremičnine.

Opozarjajo, da je cena kvadratnega metra ocenjena na več, kot je ocenjen kvadratni meter stanovanj v središču Ljubljane, in na dvakratnik cene, ki jo za kvadratni meter tamkajšnjih rabljenih stanovanj ponuja novogoriški stanovanjski sklad. Zahtevajo prevrednotenje na realno vrednost, v nasprotnem primeru pa napovedujejo državljansko nepokorščino pri plačevanju novega davka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.