Napovedujejo pametni telefon za vsak žep

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Šef podjetja Motorola Dennis Woodside je na konferenci All Things D napovedal veliki napad na trg pametnih telefonov.
Oglej si celoten članek

"Eno od področij, na katerih lahko uspemo, je proizvodnja visokokakovostnih, a obenem poceni telefonov. Mobilniki, ki stanejo 650 dolarjev, nimajo prihodnosti," je izjavil Woodside, ki mu je skok Motorole pod okrilje Googla očitno "dal krila".


Njihov cilj je jasen: Motorola želi s pametnim telefonom moto X konkurirati Samsungu in Applu. Omenjeni mobilnik naj bi se od iphona 5 in samsung galaxyja S4 razlikoval predvsem po "inteligentnih senzorjih". "Senzorji na primer zaznajo, ali je telefon v žepu ali ne. Temu primerno se tudi obnaša," je dejal Woodside in izdal, da bo moto X v avtomobilu svoje funkcije prilagajal hitrosti vožnje in tako "poskrbel za večjo varnost" na cesti.

Moto X, ki naj bi na prodajne police prišel oktobra, bodo proizvajali v ZDA in Aziji.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.