Narasla voda ogrožala most

Foto: Žurnal24 Po besedah bralca Milana je neurje trajalo dobre pol ure. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Nekaj minut pred tretjo uro popoldne se je nad Kostanjevcem pri Slovenski Bistrici razbesnelo neurje. V nekaj minutah so narasle vode ohromile promet na regionalni cesti in ogrožale hiše.
Oglej si celoten članek

Bralec, ki nam je poslal tudi fotografije, je dejal, da se je nad Kostanjevcem neurje razbesnelo okoli 14.52 in je trajalo dobre pol ure.

V desetih minutah naliva se je zamašil prepust v potoku, voda pa je zalila kletne prostore stanovanjske hiše in lokalno cesto v naselju Kostanjevec v Občini Slovenska Bistrica. Zaradi naraslih voda je bil po bralčevih besedah ogrožen tudi most.

Zaradi neurja in plazov so že ponoči imeli težave tudi prebivalci Gradišča na Kozjaku v Občini Selnica ob Dravi.

Nekaj minut čez eno zjutraj je plaz poškodoval stanovanjsko hišo, podrl steno v objektu in zasul dnevno sobo.

Tamkajšnji gasilci so morali iz objekta odstraniti okoli 40 kubičnih metrov zemlje ter preusmeriti vodo, ki je zalivala hišo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.