Narat na čelu Save

Nadzorni svet Save je na četrtkovi seji za novega predsednika uprave imenoval nekdanjega člana uprave NLB Mateja Narata, so potrdili v kranjski družbi.
Oglej si celoten članek

Matej Narat bo s 1. marcem 2011 nasledil dolgoletnega prvega moža Janeza Bohoriča.

Nadzorni svet se je sporazumel z Bohoričem za predčasno prekinitev opravljanja funkcije predsednika uprave. Bohorič bo funkcijo predsednika uprave prenehal opravljati z dnem sprejema letnega poročila Save na nadzornem svetu, v marcu 2011. Takrat bo funkcijo predsednika uprave začel opravljati Narat.

Zaradi predčasnega sporazumnega zaključka mandata se je Janez Bohorič odrekel pravici do odpravnine. Nekaj časa pa bo ostal svetovalec novemu predsedniku uprave. Kadrovski postopki glede sestave nove uprave se nadaljujejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.