Naredil za 3.760 evrov prekrškov

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Voznik in potniki so iz neregistriranega in nezavarovanega avta pred policisti bežali, potem ko je avto obstal na njivi. Voznik je bil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in vinjen.
Oglej si celoten članek

V noči na soboto so novomeški policisti med kontrolo prometna v okolici Šentjerneja s svetlobnimi in zvočnimi signali ustavljali voznika osebnega avtomobila. Ta njihovih znakov ni upošteval, temveč je s pospešeno hitrostjo nadaljeval vožnjo. Zapeljal je na travnik in njivo, kjer je avtomobil obstal. Voznik in potniki so začeli bežati, vendar so jih policisti izsledili in prijeli.

Neregistriran in nezavarovan avto z ukradenimi tablicami 

Kot so sporočili z novomeške policijske uprave, 34-letni voznik ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Prav tako je vozil neregistriran in nezavarovan avtomobil, na katerem je imel nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. V litru izdihanega zraka je imel 0,43 miligrama alkohola.

Drago ga bo stalo 

Policisti so mu avtomobil zasegli in zaradi številnih kršitev na sodišče naslovili obdolžilni predlog. Za vse kršite mu grozi globa v višini 3.760 evrov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:34 26. Februar 2014.

    http://MegaStoon.Com/1/?share=259942

  • 16:44 25. Februar 2014.

    Voznik, pijanec, ubijalec in kriminalec ima imuniteto, ki mu je bila podeljena iz strani ,,mirovnega inštituta,, amnesty international-SLO,, in informacijskega …

  • 15:00 25. Februar 2014.

    A je bil voznik Mirko Brajdič?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.