“Naš cilj je zmaga”

Foto: Žurnal24 (Foto: Sabina Gosenca)
Ocenjevanje. Turistična zveza nagradila številne Dolenjce.
Oglej si celoten članek

Obiska komisije nismo pričakovali, prav tako se sami nismo prijavili. Smo pa ponosni, kajti ni šlo le za ocenjevanje urejenosti okolice šole ali njenih prostorov, temveč tudi dejavnosti,” pravi Nevenka Kulovec, ravnateljica Osnovne šole Drska, ki je v projektu Moja dežela – lepa in gostoljubna pristala na 3. mestu med šolami, zgrajenimi po letu 1980.

Še bolje se je odrezal Center biotehnike in turizma Sevno, ki je med srednjimi šolami osvojil 2. mesto, novomeška vojašnica pa je zmagala. Novo mesto je med večjimi mesti zaostalo le za Velenjem, drugo je bilo tudi v ocenjevanju mestnih jeder. “Naš cilj je, da smo prihodnje leto prvi!” pa je na včerajšnjem županovem sprejemu nagrajencem dejal Ivo Kuljaj z zavoda za turizem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.