Nasedli morski pes

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Ob obali v Poreču je nasedel morski pes, ki je na noge dvignil skoraj celo mesto. Potem ko so ugotovili, da 2,5 metra dolga žival ljudem ni nevarna, so jo vrnili v morje.
Oglej si celoten članek

Ob poreški obali, skoraj pri središču mesta, je po poročanju Jutranjeg lista nasedel morski pes. Na neobičajen prizor so meščani naleteli sinoči.

Morska pošast, dolga 2,5 metra je na noge dvignila skoraj pol mesta, delavce Luške kapetanije, policijo in tudi gasilce. Pomirjujoč glas je prišel s Centra za raziskovanje morja Ruđer Bošković iz Rovinja, kjer so pojasnili, da razlogov za preplah ni, saj ta vrsta morskega psa ni nevarna in da je treba nasedlo žival čim prej vrniti v morje.

Meščani so to storili okrog desete ure zvečer in tako morskemu psu rešili življenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.