Našega velikana si oglejte v živo

Foto: Žurnal24 Kit Janez oziroma Boby je bil nekaj časa atrakcija Piranskega in Tržaškgea zaliv
Kit grbavec, ki se še kar mudi v našem morju, je postal turistična atrakcija. Tiste, ki si ga želijo ogledati v živo, člani potapljaške šole Nemo Divers za 20 evrov odpeljejo na polurni ogled s čolnom.
Oglej si celoten članek

Zanimanja je veliko, vodja potapljaške šole Robert Novak pa pravi, da je konec tedna iz Bernardina na morje odpeljal prek sto radovednežev.

"Ko ga vidijo, ne morejo zadržati čustev. Kričijo in cvilijo od navdušenja," je o izlivih ganjenosti ob pogledu na redkega velikana povedal Novak, ki je neuradno prvi, ki je kita posnel pod vodo. "Je kar adrenalinsko. Ko so mi rekli, da plava proti meni, sem imel cmok v grlu. Res je ogromen," je o srečanju povedal Novak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.