Našel se je potencialni investitor

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kopališče Tam. Po letih investicijskega zanemarjanja so ga pred štirimi leti zaprli. Zdaj propada.
Oglej si celoten članek

Nekdaj priljubljeno kopališče Tam na Teznu je že četrto kopalno sezono prepuščeno propadanju. Na Mestni občini Maribor (MOM) so sicer našli morebitnega investitorja na tem območju, a ta še preverja možnosti, kako ga sploh urediti. Kdo je to, ne želijo povedati, naj bi pa svojo odločitev podal v roku dveh mesecev, torej po koncu kopalne sezone.

Občina ima sicer pridobljeno tudi gradbeno dovoljenje za rušitev objektov, saj želijo – če se investitor ne bo odločil narediti vodnega parka in ohraniti športne naravnanosti tega območja – nekdanje kopališče Tam sami urediti v športno-rekreacijski park s trimstezo in zunanjim fitnesom. "Bomo pa ob tem še naprej iskali morebitnega zainteresiranega investitorja," pravijo na MOM.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.