Nasilna smrt sredi Ljubljane

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V stanovanju v Ljubljani je nasilne smrti umrl moški. Zabodel ga je mlajši moški.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti so sporočili, da opravljajo ogled stanovanja na Trubarjevi ulici v Ljubljani, kjer so našli mrtvega moškega.

Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da je v stanovanju prišlo do prepira  med 44- in 20-letnima moškima. Pri tem je 20- letnik z ostrim predmetom poškodoval 44-letnika. Slednji je zaradi poškodb na kraju umrl, so sporočili policisti.

20-letniku so policisti kmalu po dogodku odvzeli prostost. Na truplu 44-letnika bo v naslednjih dneh opravljena obdukcija. Policisti in kriminalisti bodo z ogledom kraja dogodka nadaljevali jutri, zbirajo pa tudi obvestila o samih okoliščinah dogodka.

Na kraju ogleda sta bili tudi dežurni preiskovalna sodnica in državna tožilka.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:57 18. Junij 2017.

    Ne bodi preveč pameten. Pokojni je Gašper, v igri je še Štefan,...

  • 19:38 18. Junij 2017.

    Če bi bila domačina, bi bila že pomensko imenovana. Tako pa...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.