Nasilnež imel doma orožje

Foto: PP MB II
Foto: PP MB II
Mariborski policisti zaradi suma nasilja pridržali moškega – pri njem doma pa so našli tudi orožje, za katero ni imel dovoljenja.
Oglej si celoten članek

50-letnega moškega iz okolice Maribora so pretekli teden pridržali zaradi suma nasilja v družini. Na njegovem bivališču so opravili hišno preiskavo in mu zasegli več kosov orožja.

"Za del zaseženega orožja je osumljenec imel veljavno listino za posedovanje in prenos orožja, za puško, pištolo, strelivo in dva bajoneta pa take listine ne poseduje," so povedali na Policijski upravi Maribor.

Policisti bodo upravnemu organu podali predlog, naj mu orožje odvzame – tudi tisto, za katero je dovoljenje imel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.