Nasilnež prespal na policiji

Foto: Žurnal24
V okolici Tolmina so policisti obravnavali nasilje v družini.
Oglej si celoten članek

Včeraj nekaj pred 14. uro so se tolminski policisti odzvali na klic ženske, ki se je sprla s partnerjem, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Moški je žensko udaril v predel ustnic, na kar se je ženska umaknila k sosedi. Moški je nadaljeval z razbijanjem po stanovanju in se ni umiril niti ob prihodu policistov. Ti so ga še naprej pozivali, naj se umiri, ker pa s kršitvijo ni prenehal, so zoper njega odredili pridržanje do streznitve. Policisti so moškemu izdali plačilni nalog.

Jutro je v prostorih za pridržanje na policijski postaji v Tolminu dočakal tudi 42-letni voznik osebnega avtomobila, ki je napihal 0,69 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Še več pa je napihal 29-letnik iz okolice Ajdovščine. Rezultat alkotesta je pokazal miligram alkohola v litru izdihanega zraka, zato so ga ajdovski policisti pridržali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.