Naslednji velik protest proti PCT bo v torek, ne sredo. To je razlog ...

Foto: Maja Bitenc Protesti Ljubljana PCT Foto: Maja Bitenc Protesti Ljubljana PCT Foto: Anže Petkovšek Protesti proti PCT Foto: Maja Bitenc Protesti Ljubljana PCT
"Torek je dan izrednega pomena. Za to oblast najpomembnejši letos. Pred svetovno javnostjo bi se radi pokazali v lepi luči, prav pa je, da cel svet izve, da so tlačitelji, skorumpiranci in uničevalci lastnega naroda!," je ob pozivu na proteste zapisal predsednik stranke Resni.ca Zoran Stevanović.
Oglej si celoten članek

Dodal je, da je ljudem ponujena možnost, da končno obranimo našo državo pred državnim udarom, vrnemo svobodo ljudstvu in srečno prihodnost našim otrokom.

Stevanovića po mnenju analitikov ne gre podcenjevati. Več lahko preberete na tej povezavi.

xxx

V torek se bodo namreč na Brdu pri Kranju pred vrhom EU-Zahodni Balkan zbrali voditelji držav ali vlad članic EU sestali na neformalni delovni večerji.

V sredo bo vrh EU-Zahodni Balkan gostil premier Janez Janša.

Stevanović, ki je organiziral tudi proteste minuli dve sredi, zahteva predčasne volitve in odpravo PCT ukrepov.

Lokacijo protesta za zdaj še ni razkril, glede na napovedi pa je zelo verjetno, da bi se preselili proti Brdu pri Kranju.

Predsednik vlade se je na Twitterju že odzval. "Tako je govoril Musolini pred pohodom na Rim. Posledice so znane," je zapisal. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 57

  • 16:46 4. Oktober 2021.

    PCT ukrepi pogoji gibanja, vstopanja so odvisni od upoštevanja in izvajanja enostavnih Zaščitnih ukrepov, s cepljenjem vred! Za odpravo PCT …

  • 10:33 4. Oktober 2021.

    Ja, blokirat je treba vse ceste med Brom in Brnikom tako, kot je on nam blokiral vhod v trgovine s …

  • 08:09 4. Oktober 2021.

    Je ta reklama zastonj,ali jo je pijani policaj plačal? Vprašam za soseda,ki bi tudi rad svojo stranko.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.