Našli 17-letno Klementino Cifer

17-letnica, ki so jo nazadnje videli včeraj zgodaj zjutraj, je odšla neznano kam.
Oglej si celoten članek

Klementino Cifer so nazadnje videli včeraj, 8. novembra ob pol šesti uri zjutraj na Vrbanski ulici v Mariboru. 17-letnica je sicer iz Radelj ob Dravi, začasno pa stanuje v Mariboru.  

Klementina Cifer je srednje postave, visoka okoli 165cm, temnejše polti, rjavih oči in črnih skodranih dolgih las preko ramen. Oblečena je v črno jakno in temnejše hlače. Pri sebi ima nahrbtnik, so sporočili iz mariborske policije. 

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, prosijo, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.