Našli kruto pokončanega psa. Posledica pasjih bojev?

Foto: Facebook Foto: Facebook Foto: Facebook Foto: Facebook
Človeška zloba ne pozna meja.
Oglej si celoten članek

Na družbenem omrežju pretresa objava uporabnice, ki je naletela na mrtvega psa s prerezanim vratom. Najditeljica ugiba, ali je bil pes na tak način pokončan po pasjih bojih.
"Srbija??? NE! TRBOVLJE! Lakonca. Borbe? Bog ve. Vrat ima prerezan. In to dvakrat. Odvrzena,kot zadnja smet. Zobje zgledajo lepi,koza,dlaka...kaksen demodex ali kaj podobnega. Deklica je bila. Kolegica jo je nasla. Odcitaval se bo cip. Do tacas pociva...,ne,nisem je pustila tu....ce jo kdo prepozna...naj se javi. Zalostno...ONA svojega lastnika in obenem prijatelja nikoli ne bi zapustila...ta nekdo jo je...pustil v agoniji zadnjih vzdihljajev....," je zapisala uporabnica in delila več fotografij pokončanega psa. 

Policija obveščena

"Včeraj, nekaj po 19. uri smo bili obveščeni o najdbi mrtvega psa v okolici kraja Retje nad Trbovljami, ki naj bi imel prerezan vrat," potrjujejo na Policiji. Policisti so opravili ogled kraja, psa pa je prevzela pristojna veterinarska služba, ki bo opravila še dodatne preiskave. Obvestila zaradi suma storitve kaznivega dejanja mučenja živali policija še zbira, po vseh znanih okoliščinah bodo o tem obveščali pristojno državno tožilstvo.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 15:42 16. December 2019.

    Zakaj a niso dali kitajcu da naredijo specialiteto? A kravice se pa lahko kolje?

  • 10:38 16. December 2019.

    Dober naslov ... saj Trbovlje JE Srbija.

  • ode
    18:31 15. December 2019.

    Tamo gde kroči srpska noga, tamo je Srbija

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.