Našli morilca in posiljevalca

Foto: Žurnal24 (Foto: Press)
Novosadska policija je aretirala moškega, ki je v soboto posilil in zadavil 8-letno deklico.
Oglej si celoten članek

52-letni Mladen Ogulinac se je skrival v grmovju na dvorišču svoje hiše, pišejo srbski mediji. Specialci so ga aretirali in odpeljali na sodišče. Ogulinac je stari znanec policije, saj je bil pred 10 leti osumljen posilstva. Fizično je zlorabljal svojo sestro in se prepiral s sosedi. Bil je nekajkrat poročen, otrok pa nima.

Okrutno posilstvo in umor
V soboto okoli 13. ure je v naselju Stari Ledinci v bližini Novega Sada 52-letnik posilil in zadavil komaj 8-letno punčko, po krvavem dejanju pa pobegnil. Preiskovalna sodnica Tatjana Đurašković je potrdila posilstvo in umor.

Osemletnica je bila doma skupaj s štiriletnim bratcem, ko je v hišo vstopil osumljenec. Po poročanju srbskih medijev naj bi jo Ogulinac zvabil k sebi domov v sosednjo ulico, kjer jo je posilil, nato pa zadavil. "Moški je deklico prekril z listjem, v usta pa ji je zabasal krpo," je zatrdila Đuraškovićeva. Izginotje deklice so prijavili starši, ki so se ob 16. uri vrnili iz službe. Hčerko so našli na dvorišču nasilneževe hiše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.