Našli mrtvega 49-letnega moškega

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Zdravnik je lahko le potrdil njegovo smrt.
Oglej si celoten članek

V četrtek po 15. uri so bili bovški policisti obveščeni, da so v enem od naselij našli mrtvega 49-letnega moškega. Na kraj so poleg policistov prišli reševalci iz Zdravstvenega doma Tolmin, domači gasilci in zdravnik iz ambulante Bovec. Slednji je na kraju lahko le potrdil smrt. 

Prve ugotovitve kažejo, da smrt ni bila posledica kaznivega dejanja. Bovški policisti so obvestili pristojno tožilstvo in preiskovalno sodinico. Zdravnik je odredil sanitarno obdukcijo, ki bo pokazala natančen vzrok smrti. 

Policisti nadaljujejo z dodatnim zbiranjem obvestil.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.